Uw haar verdient enkel het beste


KapsalonHaardans - Gentbrugge

Bij Haardans staat u als klant altijd en overal centraal. Bij elke knipbeurt doen we ons best om u te verwennen en te zorgen voor een comfortabele ervaring. Daarbij hoort natuurlijk ook het gebruik van echte kwaliteitsproducten, want uw haar verdient enkel het beste!

Omdat we de hoogste kwaliteitseisen willen nastreven, schrikken we er niet voor terug om gebruik te maken van internationaal gewaardeerde topproducten, zoals die van het Italiaanse merk Medavita. Deze producten zijn niet alleen ideaal voor een goede haarzorg, maar hebben ook een positief effect op de gezondheid van uw hoofdhuid.

“De natuur is een enigma. Een gif kan een antigif worden. Eén druppel bloemenextract kan genezen, 2 druppels kunnen doden. De kleinste plantenblaadjes kunnen de grootste krachten herbergen. Het is de missie van Medavita om deze krachten te ontdekken, en ze ten dienste van het haar en de hoofdhuid te stellen. Ze worden gebruikt om hoofdhuidaandoeningen te genezen, haarverlies tegen te gaan en om het evenwicht tussen mooi en gezond haar te bewaren. Al meer dan 50 jaar zet Medavita, met behulp van moderne wetenschappelijke methodes, de meest actieve, natuurlijke extracten om in effectieve producten ter verzorging van haar en hoofdhuid. Het resultaat is een compleet gamma aan efficiënte verzorging-, styling- en afwerkingsproducten, voor elk type hoofdhuid en voor elk type haar.”

Voor de kleuringen maken we dan weer gebruik van het prachtige Amerikaanse merk Aloxxi. Deze productlijn biedt meer dan 100 kleurtinten aan met elk een eigen, expressieve naam. Laat uw haar kleuren met Aloxxi, en ontdek uw Color Personality!

Daarnaast bieden we ook nog een gamma waxen aan van het merk Doop. Voor elke haarsoort, voor veel of weinig glans, voor veel of weinig stevigheid, Doop heeft zeker een wax die bij uw kapsel past.

Zit u nog met vragen over onze producten? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

aloxxi  medavita 

Back to Top