Breng kleur in uw leven


Steken die witte haartjes in uw kapsel u de ogen uit, en wilt u er korte metten mee maken ? Of hebt u het stilaan gehad met uw natuurlijke haarkleur en wilt u wel eens wat anders proberen? Of misschien hebt u al een haarkleuring laten uitvoeren, maar zit u met uitgroeiingen en is het tijd voor een nieuwe beurt ? In al deze gevallen kan u terecht bij kapsalon Haardans in Gentbrugge en dit ook op zaterdag.

Indien u uw haar wenst te kleuren maar u heeft geen idee hoe dit aan te pakken, dan kan u vrijblijvend in ons kapsalon informatie vragen. Wij geven u graag advies, zonder verdere verplichtingen.

Met veel passie voor hun werk zorgen de haarspecialisten van Haardans voor een mooie en watervaste kleuring van uw haar. Door het gebruik van onze uitmuntende producten van het Amerikaanse merk Aloxxi maken we alle artistieke dromen waar. De creatieve kleurpatronen bieden u een ruime keuze uit verschillende haartinten, elk met een eigen expressieve naam. Dankzij de professionele Aloxxi-producten bent u zeker dat uw nieuwe haarkleur op zijn minst een hele tijd meegaat. Bovendien bevatten onze producten geen sulfaten, parabenen of natriumchloride, en garanderen ze u op die manier een oogverblindende nieuwe haarkleur.

CHROMA Permanente kleurcrème, TONES Demi-permanente Highlighting Colour garanderen dat het haar prachtig gezond blijft tijdens en na het kleurproces. Ze bevatten het CDP complex, dat een perfecte dekking, hydraterende verzorging en een prachtige glans voor elke lok garandeert. En dankzij de excellente verzorgings- en stylingproducten, blijft uw gekleurde haar prachtig en gezond, ook thuis.

Voor de snelste en mooiste resultaten moet u beslist bij Haardans zijn. Tot binnenkort!

aloxxi

Back to Top